Nyheder

December

Team Gribsvad vil ønske alle welsh-venner en rigtig glædelig jul og et godt nytår!

Vi håber, at se rigtigt mange af Jer til vores "Åbent hus"-dag d. 21. Januar 2007

 
November
I september var vi på en rigtig god tur til Wales, hvor et af højdepunkterne var Menai & Friarly auktionen. Vi faldt for en ældre herre, Twyford Tucsan, som ankom her til Gribsvad i november. Han er en rigtig dejlig hingst, super flink, og han minder utroligt meget om Twyford Major, som har gjort det rigtigt godt for stutteriet igennem tiden - også en grund til at Tucsan skulle flytte hertil. Vi glæder os til at bruge ham i avlen. (Foto følger).
 
Oktober

Så blev vores nye stald klar - her skal ungdyrene bo i vinter:

 
September

Årets sidste show for vores vedkommende var føl- og plageskuet i Nr. Snede. Her havde vi taget Gribsvads Bino med igen.

Denne gang vandt hun klassen foran en anden af vores ponyer, Menai Cadwyn (Menai Cadfridog x Menai Cadwena).

Laila Jo måtte se sig slået af den noget større Fjordglimts Golden Gloria, men opnåede alligevel de flotte karakterer 8-8-8-8-8. Hun blev efterfulgt af Jano Jo, der ydermere fik titlen "Bedst klargjorte pony" , og derefter fulgte Bianna.

 
August

Den sidste lørdag i august var der som sædvanligt Fyns Følskue, og her havde vi valgt at tage 3 sec. C føl med:

Hingsteføllet Jano Jo (Gribsvads Rosehal x Gribsvads Lady Jo), der vandt sin klasse med de flotte karakterer 9-7-7-8-8.De to hoppeføl Gribsvads Laila Jo (Dorthealyst Typhoon x Gribsvads Little Jo) og Gribsvads Bianna (Dorthealyst Typhoon x Gribsvads Blacki) endte som hhv. nr. 1 og 4 i samme hold. Laila Jo gjorde det superflot, idet hun fik karakterene 8-9-8-9-9 og endte med at blive skuets bedste hoppeføl!

 

I august var det tid for et af årets højdepunkter; Kåringen. Og desværre var alt det gode vejr brugt op, sjældent har vi været af sted til et arrangement, hvor vejret har været så dårligt! Alt var vådt - at prøve på at holde noget tørt var en umulighed. Men bortset fra det, så gik det godt nok. Vi havde meldt Gribsvads Lady Jo (Parcybedw Boy Goerge x Gribsvads Little Jo), Gribsvads Bimbu (Talon Toreth x Gribsvads Bamba) og Dorthealyst Typhoon (Synod Gentleman Jack x Dorthealyst Rosie) til kåring og show, og viste desuden Gribsvads Jano Jo (Gribsvads Rosehal x Gribsvads Lady Jo) i en showklasse.

Lady Jo blev kåret i 1.klasse fløj og vandt sin showklasse, og hendes føl Jano Jo blev nr. 2 i showklassen.

Bimbu blev kåret i 2.kl.A og Typhoon i 2.kl.B. til trods for den lidt skuffende kåringsklasse for Typhoon vandt han om søndagen sin showklasse og blev hingstechampion sec. C.

Vi havde også meldt til i Stutterikonkurrencen, hvor vi blev nr. 2.

 

I begyndelsen af august fik vi en ny sec. A hingst hjem, den brune 1-års plag Elcon Bandana (Weston Wyseworth x Lacy Baybe), som vi venter os meget af.

 
Juni

Juni stod i Dyrskuets tegn - 3 dage med pragtfuldt vejr og rigtig god stemning. Vi havde to sec. C følhopper med; nemlig Gribsvads Lady Jo (Parcybedw Boy George x Gribsvads Litlle Jo), som opnåede 23 p.

Den anden var Gribsvads Lady-Look II (Talon Toreth x Gribsvads Lady-Look), og hun fik denne gang 22 p.

 
Maj

Næste punkt på programmet var det Fynske Plageskue, hvor vi igen havde Bjuti Jo med, som blev nr. 1 i klassen.

Gribsvads Peeter måtte denne gang se sig slået af sin 3/4-bror Gribsvads Nik (Friars Shanco x Gribsvads Nitus) da de mødtes i samme klasse.

 
April

Showsæsonen startede med en tur til plageskuet på Dorthealyst. Vi havde taget 3 ponyer med, som klarede sig tilfredsstillende. Den 1-års sec. C hoppe Gribsvads Bino (Parcybedw Boy George x Gribsvads Rumba II) blev nr. 2 i sin klasse.

I samme hold havde vi Gribsvads Bjuti Jo (Parcybedw Boy George x Gribsvads Little Jo) med, og hun endte på en 4. plads.

Den 2-års sec. A hingst Gribsvads Peeter (Friars Shanco x Balka (N) Patricia) vandt sin klasse - alt i alt en god dag.