Nyheder

2010
 
 

Årets medlem 2010

 
December

Så er året ved at rinde ud - showsæson er i hvert fald slut. Vi har endnu en gang haft et super godt år i showringen, resultatet kan ses her:

Og som det kan skimtes, har vi også fået en ny Mercedes, så vi er klar til endnu et år - og den har allerede retning mod præmierne:

Vi vil her fra Team Gribsvad ønske Jer alle en rigtig glædelig jul og et godt nytår - ser frem til mange gode oplevelser igen i 2011 - tak for i år!

 

 

 
November

Sidste søndag i november trodsede vi vejrguderne og drog af sted til Mountain & Moorland Show i Neble. Vi havde taget Gribsvads Baltzer, Gribsvads Fire, Gribsvads Major og som eneste "dame" Gribsvads Flower med i bilen denne gang. Baltzer skulle først for, og han vandt sin klasse med 37 p. Så blev det Flowers tur, også hun vandt sin klasse, og med flotte 42 p. og en rigtig god beskrivelse.

Major kom i en stærk klasse, hvor han endte som nr. 4 med 39 p. Den, der klarede sig bedst af vores ponyer, var Gribsvads Fire, der vandt sin store klasse med 43 p. og sidenhen blev reservechampion for 1-års plage.

Efter en lang kold dag takkede vi af - vi sluttede showsæsonen 2010 med manér, og så drog vi hjemad i snestormen mod det fynske igen.

Tak til Zanne Jedig for de fine fotos!

***

Søndag d. 21/11 måtte vi sige farvel til en gammel dreng. Talon Toreth havde hængt lidt med mulen et par dage, og da han blev lukket ud i dag, gik han lige op mdt i folden, kiggede lidt rundt, gik tilbage mod hegnet igen og fald død om. Han har gjort det rigtigt godt for os her på stutteriet - og for mange andre også. Han blev far til omkring knap 50 føl, han blev sent redet til og har deltaget i springkonkurrencer på rimeligt højt niveau. Han nåede også lige at få hilst af på de fleste af de fynske avlere, der beundrede ham i forbindelse med julefrokosten.

***

Salgslisten er opdateret - måske der er en pony til dig?

***

I fredags var det tid for den årlige fynske julefrokost, som igen i år blev holdt hos os. Vi startede med at se ponyerne, både dem i Gribsvad og dem herhjemme, som blev vist frem i den nye ridehal. Derefter rykkede vi indenfor - vi havde næsten måttet ommøblere stuerne pga. den store tislutning med 28 tilmeldte. Men det gjorde ikke noget, alle havde god mad med, og vil fik spist, drukket og snakket til langt ud på natten - tak til alle for en hyggelig aften.

***

Kort tid efter hjemkomst fra det nordjyske, rejste et af præmieføllene, Gribsvads Nijavue af sted til Bornholm, sammen med 3 andre staldkammerater: Gribsvads Zaba, Gribsvads Pearl og Gribsvads Sille. Vi ønsker dem held og lykke med deres nye liv på solskinsøen.

***

Traditionen tro fyldte vi lastbilen op og drog af sted til Nordjysk Følskue den første lørdag i november. Det var hingsteføllene, der lagde ud, og det var derfor Gribsvads Victor Jo, der var første "mand" i ringen, og han blev nr. 2 i sin klasse. Derefter var det Gribsvads Majors tur, han vandt sin klasse, og fik dermed også adgang til finalen for hingsteføl. Den løb af stablen lige før middagspausen, og ham og Emma gav alt hvad de kunne, og endte som reserve bedste hingsteføl!

Efter frokost var det damernes tur, og vi havde valgt at tage to sec. A hoppeføl med, Gribsvads Flower og Gribsvads Nijavue, som var i dagens nok stærkeste klasse mod to gode føl fra Clausholm. Men de 4 "Gribsvad-piger" gav den hele armen, og endte på hhv. 1. og 2. pladsen - Flower lige et mulehår foran Nijavue. Og i denne klasse var kvaliteten så god at dommer Simon Bigley - som den eneste gang - gav både nr. 1 og 2 i klassen adgang til hoppeføl-finalen. Og her vandt Flower, og blev således bedste hoppeføl, og Nijavue kom ind på en flot 3.plads.

Derefter blev det finaletid, og vi havde to ud af de fire medbragte føl med, hvilket vi nok ikke kan klage over. Inden finalen løb af stablen, blev der også uddelt "special-priser", og her løb Gribsvads Nijavue med titlen og pokalen for Bedste Klargjorte føl.

Og selvom de små føl var ved at være trætte, så endte Gribsvads Flower sørme med at løbe af med titlen som Best-In-Show! Ses her på en ekstra æresrunde med den stolte avler:

 

Og her et foto af den samlede høst, dog må I undvære fotos af Gribsvads Nijavue og Gribsvads Victor Jo, da de ikke lige var i nærheden af et kamera. Men Gribsvads Flower og Gribsvads Major og deres mønstrere ser ud til at være godt tilfredse. Og det var vi bestemt også - det var en dejlig dag i det nordjyske, og endnu engang var det den lidt lange tur værd - vi vender frygteligt tilbage til forårets plageskue - håber der kommer flere næste gang.

 
Oktober
Da vi har været ganske godt tilfreds med årets sec. A føl, tænkte vi at vi hellere måtte sikre os faren, så efter en dejlig tur til Wales (hvor vi IKKE købte noget!), hentede vi Fakla Dejavu Maykels Last hos Stutteri Fakla. Så kan han få lov til at gå sammen med vores sec. A hopper igen i 2011.
 
September

Hjælp!

Vi har stalden fuld af rigtigt gode hingste, både sec. A og sec. C, og vi kan ikke bestemme os for hvlke vi selv vil bruge næste år. Så hvis du mangler en god hingst, så kan du være førstevælger blandt dem alle. Der er mulighed for både køb og leje på favorable betingelser, og de fleste er lige klar til at blive brugt til avl, da de enten har livstidslicens eller er kåret. Se nogle af dem på salgssiden, og kontakt os for næremere information. Her gælder "først-til-mølle!-princippet....

***

Og allerede en uge efter - den første lørdag i september - fyldte vi et par lastbiler med ponyer igen, og kørte til Føl- og Plageskue i Nr. Snede. Besætningen var næsten den samme, dog var Gribsvads Emma Jo blevet hjemme og der var givet plads til Gribsvads Fire, Gribsvads Baltzer og Gribsvads Mehle Jo. Om formiddagen var det føllenes tur, og den første klasse - sec. A føl - var vi sikre på at vinde, idet vi havde de tre deltagere, der var i klassen med (nr. 4 mødte ikke). Og igen var det Gribsvads Flower, der løb af med sejren foran Gribsvads Nijavue og Gribsvads Major. "Pigerne" fik begge røde rosetter, men det synes Major var for tøset, så han ville hellere have en blå.

Derefter var det Gribsvads Victor Jos tur, og han blev nr. 2 i sin klasse af sec. C føl, stadig med en rød roset.

Efter frokost var det plagenes tur, og her lagde Gribsvads Fire ud med at vinde en stor klasse med 1-års sec. A, også han fik en rød roset, og adgang til finalen for plage.

Gribsvads Mehle Jo og Gribsvads Baltzer var begge i klassen for 2 års sec. C, og her glemte Baltzer alt om at være gentleman og snuppede selv førstepladsen og en rød roset foran Mehle Jo, og fik hermed også adgang til finalen for plage.

Og det gik rigtig godt for os i den finale - Gribsvads Baltzer stod nr. 3 blandt ungdyrene og Gribsvads Fire nr. 5.

Da de 3 første fra følfinalen og de 3 bedste fra ungdyrfinalen gik videre til BIS, måtte Gribsvads Baltzer ud på endnu en runde, og endte på en flot 4.plads.

Det var en rigtig god dag, godt arrangeret show, flot solskinsvejr, dejlig stemning og et hav af flotte præmier. Tak til team Bjerregård og alle welsh-folkene...

 
August

Som vanligt var der Fyns Følskue den sidste lørdag i august, og igen fil læsset en vognfuld ponyer. Vi havde taget Gribsvads Major, Gribsvads Victor Jo, Gribsvads Flower, Gribsvads Nijavue og Gribsvads Emma Jo med.

Gribsvads Major lagde ud med at vinde sin klasse med de flotte karakterer 9-9-8-8-9, så der var lagt hårdt ud. Gribsvads Victor Jo kom i en hård klasse, var oppe imod det bedste hingsteføl på dagen, så han blev nr. 2 med karaktererne 7-7-8-8-7. Men så kom "pigerne" på banen; Gribsvads Flower vandt klassen med 9-9-8-9-9 foran Gribsvads Nijavue, der fik 9-8-8-8-8, så det var flot. I klassen for sec. C hoppeføl var der rigtigt god føl, og her faldt Gribsvads Emma Jo ikke helt i dommernes smag, så hun endte på en 4.plads med karaktererne 6-7-7-8-7.

Igen en dejlig dag, og skønt at kunne vise, at vi igen kan være med i toppen med sec. A. Tak til arrangørerne og hele team Gribsvad.

***

Så fik gamle Rumba endelig føl, et dejligt hoppeføl, der hedder Gribsvads Zumba (foto kan ses på følsiden).

***

Vi drog af sted med et lille læs til den årlige kåring, der denne gang fandt sted på Birgittelyst v/Viborg. Turen kendte vi og stedet var lige så fint som sidt vi var der til Jysk sommershow. Denne gang havde vi taget sec. A hoppen Gribsvads Ni Eh, hendes føl Gribsvads Nijavue og sec. C hingsten Coedeneirin Reflect med. Alle var meldt til showklasser og Ni Eh og Reflect skulle til kåring. Sidstnævnte lagde for, han skulle vises både for hånd og løs i ridehus. Det gik fint nok, og selv om han var lige til den lette side (han kom direkte fra damebesøg) så fik han en fin og passende beskrivelse, samt kåring i 2.kl.A, hvilket vi var godt tilfredse med. Gribvads Ni Eh var den næste, der stod for tur til kåring, hun var ikke helt toptunet, hende føl havde taget lidt hårdt på hende, så hun endte med en kåring i 2.kl.B. Og som I kan se, var det pådet tidspunkt hvor det regnede, så Emma og Nijavue synes bestemt de måtte ind under dommeren paraply, så de ikke blev alt for våde.

Søndag var det så tid for showklasserne, og her kom Ni Eh i et rigtigt stækt hold, og endte på en 3.plads. Reflect endte på en 2. plads i sin klasse, og gik videre til finalerne. Her blev han reserve hingstechampion for sec. C.

Gribsvads Nijavue fik sig vist rigtigt godt, og vandt sin klasse.

Der blev også vist et par andre ponyer til kåringen, som er avlet her på stutteriet; nemlig:

Gribsvads Bjuti Jo

og

Gribsvads Rosa

Tillykke til ejerne med kåringen.

 
Juli

Til Jysk Sommershow havde vi denne gang valgt kun at tage sec. C med, og dem der stod for skud var Gribsvads Baltzer, Gribsvads Michelle Jo, Gribsvads Lady Jo med føllet Gribsvads Victor Jo. Gribsvads Baltzer lagde ud, og vandt sin klasse, det samme gjorde Gribsvads Michelle Jo og Gribsvads Lady Jo, mens Gribsvads Victor Jo måtte "nøjes" med en 2.plads i følholdet, der var blandet sec. C og D.

 

Alle kvalificerede sig så ledes til finalerne og her var det Gribsvads Michelle Jo, der trak det længste strå og endte som Reserve-BIS!

Og Malene snuppede titlen som bedste mønstrer - tillykke!

***

Landsskuet i Herning var næste punkt på programmet, og der havde Malene og Emma taget Gribsvads Baltzer og camp-letten med. Gribsvads Baltzer gjorde det rigtigt godt og opnåede 23 points - ganske flot for en 2-års hingst.

Så selvom det var bagende hedt, var det et rigtigt godt dyrskue, og som sædvanlig godt selskab.

 
Juni

Allerede en uge efter skulle vi på den igen - denne gang var det Fyns Junishow, der var på programmet. Her havde vi taget lidt andet med - det skal jo ikke være de samme hver gang. Valget var faldet på sec. A hoppen Gribsvads Ni Eh og hendes føl Gribsvads Nijavue og hos sec. C var det Gribsvads Baltzer, Gribsvads Lady Jo og hendes føl Gribsvads Victor Jo, som kom med.

Bedst gik det for C'erne, idet Gribsvads Baltzer blev nr. 2 i sin klasse og reserve ungdyr og reserve hingstechampion sec. C.

Og Gribsvads Victor Jo blev overall reserve følchampion, så vi havde bestemt en rigtig god dag, gode omgivelser, dejlig stemning og ganske godt vejr.

***

Vi lagde ud med at fylde lastbilen op med ponyer og grej for at sætte kurs mod Det Fynske Dyrskue. Vi havde valgt at tage de scenevante unghopper Gribsvads Mehle Jo og Gribsvads Michelle Jo, samt den - i dyrskue-øjemed - "uerfarne" hingst Coedeneirin Reflect med. Alle tre faldt åbenbart i dommerens smag, idet de alle opnåede 23 points, så det kan der vist ikke klages meget over. Gribsvads Michelle Jo kvalificerede sig ydermere til konkurrencen om skuets bedste 3-års hoppe, hvor hun kom ind på en flot 3. plads.

Desuden havde vi taget giggen med, og deltog med Coedeneirin Reflect i welshforeningens opvisningsindslag, der talte omkring 20 ekvipager - dygtige ryttere og et par kuske. Og det gik fint; Reflect, der er nytilkørt, opførte sig supergodt, og der var tæt med tilskuere omkring hesteringen, når welsh-ponyerne kom på banen med den flotte opvisning.

Vejret var ikke helt med os i år, men stemningen var i top - dejligt at se så mange welsh-folk, både gamle og de nye ansigter.

 
Maj

To uger senere gik turen til Brovst, hvor de nu meget rejsevante plage tog den lange vej til Nordjysk Plageskue. Igen lagde Gribsvads Fire ud, og her endte han som nr. 4 med samme karakterer som til Det Fynske Plageskue, 7-7-7-7-7. Derefter var det Gribsvads Mehle Jos tur, hun faldt ikke helt i denne dommers smag, og endte med karaktererne 7-7-8-8-7. Hun blev efterfulgt i ringen af de to hingstebasser, hvor det igen var Gribsvads Baltzer, der trak det længste strå og vandt klassen med 9-9-9-9-9. Llanfihangel Hedd-Wyn fik også her fine karakterer og god beskrivelse, 8-7-8-7-8. Begge blev kvalificeret til finalen for 2-års plage, og sørme om ikke Baltzer løb med titlen som bedste 2-års plag, og fik dermed også en billet til BIS-finalen. Og det skulle vise sig, at han holdt hele vejen - han endte med at gentage sin succes fra følskuet samme sted, og blev Best-In-Show. Og det endda på sin egen 2-års fødselsdag - bedre gave kunne han da ikke ønske sig!

Så vi havde en rigtig god dag i det nordjyske, og selv om vejret ikke viste sig fra sin bedste side og dagen var lidt lang, så var det bestemt hele turen værd.

***

Første lørdag i maj er der traditionen tro afgang til Fyns Plageskue for Ponyracer, og vi havde puttet de samme 4 ponyer i lastbilen. Denne gang var der Gribsvads Fire, der lagde ud, og han endte på en 3.plads med 5 stk. 7-taller i et godt hold med 6 hingsteplage. De 2 sec. C hingste var igen alene i klassen, og endte igen med Gribsvads Baltzer forrest med de flotte karakterer 8-8-9-9-9, efterfulgt af Llanfihangel Hedd-Wyn, der også fik fine points: 9-8-8-7-8.

Sidst, men ikke mindst var det Gribsvads Mehle Jo, der skulle på banen, og hun fik de bedste points for vort vedkommene på dagen: 9-8-9-9-9. Så vi havde 3 ud af 4 kvalificeret til finalen, så det var der jo ikke meget at klage over. En rigtig god dag på Allerupgård som sædvanligt.

***

Flere føl er dukket op - se billeder her.....

 
April

Lørdag d. 24/4 stod vi tidligt op og pakkede lastbilen med 4 ponyer, to dygtige grooms og mønstrere samt chauffør. Vi havde valgt 4 plage, som vi skulle have med til Plageskuet på Dorthealyst, og vi glædede os til at få en dag ud af det.

Vi lagde ud med 2-års hingstene, hvor det igen var et internt opgør mellem vores hjemmelavede Gribsvads Baltzer og den importerede Llanfihangel Hedd-Wyn. Også idag blev det danskavlede Baltzer med Malene, der løb med sejren og fik de flotte points 9-9-8-8-9. og adgang til semifinalerne. Hedd-Wyn knap så lydhør over for Emma, så han var lidt svær at få vist ordentligt på dagen, så han endte på 2.pladsen med 5 stk. 7-taller.

Næste på banen var Gribsvads Mehle Jo som var i en god klasse af 2 års sec. C hopper, hvor hun opnåede en 2.plads med fine points: 8-8-8-7-8, kun slået af den senere BIS-vinder.

Efter frokostpausen var det 1-årsplagenes tur, og her havde vi udvalgt sec. A hingsten Gribsvads Fire, som vandt sin klasse med pointsene 8-8-8-7-8, og fik dermed adgang til semifinalen.

Både Gribsvads Fire og Gribsvads Baltzer gik videre til BIS-finalen, hvor de 6 bedste fra hele skuet deltog, så det var spændende

Og sørme om ikke Gribsvads Baltzer løb med titlen som Reserve-BIS og Gribsvads Fire blev nr. 4! Det var da ikke så ringe endda - vi siger tak til alle for en god dag!

***

Træningen til årets dyrskue er nu i fuld gang, Benth er begyndt at køre med Reflect, og det går fint, han er ikke bange for noget som helst (hverken hesten eller Benth!), og har køre en lang tur på 6-7 km uden problemer. Så de skal bare fortsætte i samme stil:

***

Så er Avludvalgets "direktiv" sat i gang, Llwynneath Jennywren er på besøg hos Brierdene Napoleon, som vi blev anbefalet at bruge til hende, så nu glæder vi os til at se hvad der kommer ud af det til næste år.

***

Det starter fint hos sec. C, idet det næste føl dette år også blev et hoppeføl - og det er leveret af Gribsvads Rosinu - foto er på følsiden

***

Et forårsfoto af sec. C hoppeflokken, "bevogtet" af Parvadean the Gigolo, som også passer godt på det første føl i flokken:

***

Endnu et føl så dagens lys, umiddelbart efter sidste opdatering fik Gribsvads Palina et hoppeføl, Gribsvads Piaf (se foto på følsiden), så nu er der for en gangs skyld halvt af hvert hos sec. A. Og sec. C føl er der også taget hul på, Thers Little Jo lagde ud - se Gribsvads Emma Jo på følsiden.

***

Føllene vælter ind, der er allerede nu kommet 5 stk. sec. A føl, som alle kan ses på følsiden. Og det er ikke kun hingsteføl, Gribsvads Fie og Gribsvads Sagi har fået hoppeføl, mens Gribsvads Pitzu.Gribsvads Ni-Né og Gribsvads Sipsy har fået hingsteføl. De ser alle lovende ud, synes vi, og vi er godt tilfredse med dem.

***

Foråret er jo showtid, og vi er så småt ved at være klar med nogle af de ponyer, der skal med rundt i år. Sec. C hingstene Gribsvads Baltzer og Llanfihangel Hedd-wyn har haft deres debut, og hygger sig herhjemme i folden indtil næste show.

Gribsvads Mehle Jo og Malene er også ved at blive klar, det er jo et par erfarne show-girls, men der skal lige trimmes og trænes lidt for at være helt skarpe igen i år.

Og der er også ved at gøres klar til opvisningen på Det fynske Dyrskue, Malene og Emma har valgt hhv. Gribsvads Michelle Jo og Gribsvads Vicki Jo som opvisningsponyer, så de er i fuld gang med at ride dem til i den nye ridehal, hvilket går rigtigt fint, som I kan se.

 

 
Marts

Til årets generalforsamling var der kommet et par nye tiltag, herunder udnævnelse af "Årets Medlem" - en titel som jeg, Benth, var så heldig at få, sammen med et superflot skilt, som "bevis" herpå. Jeg vil gerne takke mange gange for dette, og samtidig også ønske tilykke til de andre, der fik fine udnævnelser.

***

Lørdag d. 20.marts var det tid for årets første show for vores vedkommende, men inden afgang om morgenen skulle vi lige byde velkommen til de næste 2 føl. Gribsvads Sipsy og Gribsvads Fie havde valgt at fole samme dag, og leverede hhv. et hingste- og et hoppeføl efter Fakla Dejavu Maykels Last.

Derefter læssede vi ponyerne og drog mod Neble med 4 hingste, så vi kunne vise flaget ved Hingsteshowet. Først på banen var den 1-års sec. A hingst Gribsvads Fire, som Emma fik vist flot, og i god trav. Han endte på en 2.plads, kun slået af den senere reserve champion sec.A, H-S Silver Surfer.

De næste i ringen var Gribsvads Baltzer og Llanfihangel Hedd-Wyn, begge 2-års sec. C hingste. Og da de var de eneste i den klasse, var vi sikker på en sejr her. Og det blev Baltzer , der slog Hedd-Wyn med et mulehår, men vi kan ikke afvise, at der kan blive byttet rundt på dem en anden gang - begge blev fundet bevaringsværdige. Det var Hedd-Wyns første show, og han gjorde det fint.

Mens de to unge piger var inde med de unge knægte, stod de to ældre herrer, Benth og Coedeneirin Reflect og ventede på tur. Reflect skulle ind i en klasse med to andre ældre sec. C hingste på hhv. 4 og 5 år. Og her blev det alderdommen der sejrede, og Reflect vandt klassen - det skal dog lige nævnes at Malene havde overtaget tøjlerne fra Benth.

Så alle havde kvalificeret sig til deres respektive finaler, vi valgte dog at Gribsvads Fire fik lov til at blive i lastbilen, da vi ikke havde flere ledige hænder. Gribsvads Baltzer startede med at blive reserve ungdyr champion sec C, og Coedeneirin Reflect blev først senior champion sec. C og endelig Overall champion sec. C - ikke så ringe!

Alti alt en dejlig dag, et godt arrangement med mange dejlige dyr, hyggelige rammer og god stemning - en god start på showsæsonen!

***

Så kom årets første føl - Gribsvads Ni-Né fik for første gang i 3 år føl, og det blev til et dejligt hingsteføl efter Fakla Dejavu Maykels Last. Foto følger, så snart vejret tillader det.

Og som man kan se, er der flere på vej, her et par fotos af de tykke - og mudrede - sec. A hopper, og et af deres kommende mand, Llwyneath Inca, der allerede nu passer godt på damerne.

***

Vi er ved at gøre klar til showsæsonen, der for vores vedkommende starter med hingsteshowet 20/3, hvor vi kommer med 4 hingste. Vi må jo se om vi kan leve op til sidste års flotte resultater, det kom der følgende "sløjfe-høst" ud af:

***

Så blev vores ridehal næsten færdig - vi mangler lige at få sat lidt barrierer op, så man undgår stålbjælkerne, og såskal der lidt flis på bunden også.. Men vi er så småt begyndt at bruge den, det er rigtigt dejligt at have mulighed for at træne lidt indendørs i denne lange vinter.

 

 
Februar

DNA-afstamningskontrollen på vores to nye sec. C hingste Llanfihangel Hedd-Wyn og Coedeneirin Reflect er kommet retur uden anmærkninger, så begge hingste er klar til at blive brugt i dansk avl.

Llwynneath Emlyn er udlånt for bedækningssæsonen til Stutteri Tanggård og Stutteri Cashella, og vi håber, der kommer nogle dejlige føl ud af det til dem i 2011.

Gribsvads Mr. Royal er solgt - til gengæld har vi fået en cob i stalden igen. For første gang i mange år, er der flyttet en sec. D hoppe ind, nemlig 1-års plagen Lesto Grace Shyanna (Orsons Sheik Abbin/Lesto Scenic/Fjordglimt Sir Johnson) - en dejlig rolig plag, som allerede er faldet godt til.

 
Januar

Gribsvads Ronja er solgt, og skal fremover nyde livet i det sydfynske - vi håber de nye ejere vil få stor glæde af hende.

***

Et nyt år er begyndt, og vi håber at vi får lige så mange gode oplevelser igen, som vi havde sidste år. Vi ser frem til en ny årgang føl, hvor alle sec. A føllene er efter Fakla Dejavu Maykels Last og sec. C føllene vil blive sidste årgang her på stutteriet efter Redpools Gatsby. Vi sætter nogle nye hingste i gang i år, sec. A hopperne får nok lov til at gå med vores brune "englænder", Llwynneath Inca.

og sec. C hopperne har allerede stiftet bekendtskab med deres kommende "mand" idet vi har fået lov til at låne Parvadean the Gigolo fra stutteri Dorthealyst, så han går og hygger sig med vores hopper.

Vi vil kunne tilbyde nogle nye spændende hingste til udlejning - nærmere information på salgssiden, der netop er opdateret med mange nye spændende ponyer.

 

- og de "gamle" nyheder er lagt i arkiv.

 

 
 

Arkiv 2009

Arkiv 2008

Arkiv 2007

Arkiv 2006