Nyheder

2015
 
Salgslisten er opdateret 11/7

Følsiden er opdateret 11/7

 
December
Så er også ponyåret ved at være slut, det har været et fantastisk år, og med håbet om at 2016 kan komme bare i nærheden af 2015, vil jeg ønske jer alle en rigtig glædelig jul og et godt nytår! Og stor tak til alle i Team Gribsvad for uvurderlig hjælp - håber at I også er klar til en ny sæson.
Oktober

Til det snart traditionsrige Oktobershow deltog vi også, og vi havde taget Gribsvads Flora med, som vandt klassen for 2-års hopper. Gribsvads Zahir Jo vandt så klassen for 3-års hopper, mens Gribsvads Michelle Jo og Gribsvads Bibbi jo blev hhv. nr. 3 og 4 i klassen for ældre hopper, Ganske godt tilfres, især fordi Gribsvads Flora også løb med titlen som reserve junior hoppe champion og Gribsvads Zahir Jo tog 5. pladsen i den samme konkurrence.

***

Oktober bød også på den årlig Wales tur, vi var som vanligt til auktion, hvor der blev indkøbt et fint sort sec. C hingsteføl efter den gamle "dansker" Parvadean Reaction - ser frem til at følge hans udvikling og håber han kan komme i betragtning som avlshingst på et tidspunkt. Vi var også på stutteribesøg, og vi så en masse mindre stutterier, som vi aldrig havde fundet selv, så det var spændende. En hyggelig tur - ikke noget nyt i det!

August

Vi deltog selvfølgelig også i Fyns Følskue, og havde en lille håndfuld føl med. Sec. A føllene Gribsvads Figo og Gribsvads Pinka, samt sec. C føllene Gribsvads General Lee Jo og Gribsvads Lottie Jo. De klarede sig alle tilfredsstillende; Figo vandt sn klasse med 9-8-7-9-9, Pinka blev nr. 3 med 8-7-7-8-8: Lee blev også nr. 3 med 8-9-7-8-8 mens Lottie blev nr. 2 med de flotte points 9-9-8-8-9. Sidst men bestemt ikke mindst, så løb den lille charmerende og velgående Gribsvads Figo med titlen: SKUETS BEDSTE HINGSTEFØL!

***

Årets højdepunkt 2015 var uden tvivl Internationalt Show, hvor vi selvfølgelig også deltog. Vi havde Gribsvads Flora med, som blev nr. 6 i klassen, samme placering fik søsteren Gribsvads Flower i sin klasse, mens hendes føl Gribsvads Freesia endte på en flot 3. plads i følklassen for sec. A. Gribsvads Zahir Jo blev nr. 2 i sin klasse, og Gribsvads Bibbi Jo blev nr. 4 i sin - og samme placering opnåede hendes føl, Gribsvads Lullu Jo. Det var store flotte klasser med rigtigt gode dyr, så vi klager bestemt ikke over placeringerne. Og i det store og hele var det også næsten vigtigst at deltage; det var en stor oplevelse at være med til et flot tilrettelagt show, med masser af gode ponyer, flotte rammer og særdeles god stemning. Stort tak til alle dem, der var med til at stable arrangementet på benene - rigtigt godt gået!

Juni

Allerede ugen efter var vi af sted igen, denne gang til Fyns Juni Show, der efterhånden også er en god tradition, og et hyggeligt show, som vi støtter op om så vidt muligt. Her havde vi taget lidt flere med - det er nemmere, når det er et en-dages show. Gribsvads Flora blev her nr. 2 i sin klasse, helsøsteren Gribsvads Flower blev nr. 3 i en flot klasse af ældre hopper, så denne gang faldt vores sec. A ikke helt i dommerens smag. Gribsvads Zahir Jo lagde ud for vores sec. C med at blive nr. 2 i sin klasse, mens Gribsvads Bibbi Jo vandt sin. Hendes føl, Gribsvads Lullu Jo blev nr. 5 efter Gribsvads Flowers føl, Gribsvads Freesia. Flere af ponyerne gik videre til diverse delfinaler, men den eneste, der fik noget "med hjem", var Gribsvads Bibbi Jo. Hun gjorde til gengæld rent bord, idet hun snuppede titlerne sec. C hoppechampion, overall sec. C champion og sidst, men ikke mindst BEST-IN-SHOW!

***

Som altid var vi også at finde på Det Fynske Dyrskue i år, hvor vi bare havde taget to med i år, den 2-års sec. A hoppe Gribsvads Flora og den 3-års sec. C hoppe Gribsvads Zahir Jo. Begge stod fløj i deres respektive klasser med 23 points, så det var der ingen grund til at klage over!

Desuden blev Gribsvads Flora udtaget til konkurrencen om Skuets bedste 2-års hoppe, og det gik fantastisk godt, idet hun endte med at løbe med titlen. Endnu engang et dejligt dyrskue i godt selskab, rekordstor udstilling af welsh ponyer og tilfredsstillende vejr!

 

Maj
Første lørdag i maj bød som vanligt på Fyns Plageskue for Ponyracer, og her var Gribsvads Simpson først i ringen. Han var lige knap helt klar, men vi valgte at tage ham med alligevel, så han kunne komme ud og opleve noget. Han endte som nr. 3 i sin klasse med bl.a. 8 for bevægelse, og han gik også rigtigt godt, så et tilfredstillende resultat. Over middag var det så Gribsvads Floras tur, og hun vandt sin klasse med de flotte points 9-8-8-9-9, hvilket gav adgang til 2-års finalen. Her gik hun også genne nåleøjet, og videre til finalen, hvor hun endte på en flot 4. plads.
April

Og her i løbet af april, der der kommet flere føl til - se dem alle på følsiden

***

Sidst i april var der som vanligt plagekue på Dorthealyst, og der blev Gribsvads Flora nr. 1 og fik dermed adgang til delfinalen med karakterene 9-8-8-9-9, mens Gribsvads Jimmy Jo endte på en 3. plads i sin klasse.

***

Til foreningens hingsteshow på Neble Ryttergård havde vi også læsset et par hingste, Gribsvads Jimmy Jo, Gribsvads Gigo Jo og Shamrock Micro Cleveland. Gribsvads Jimmy Jo og Gribsvads Gigo Jo blev nr. 3 i deres klasser, mens Shamrock Micro Cleveland blev nr. 2, samt reserve senior champion sec. A.

Marts

Vi deltog i Hingsteshowet i Jylland med en bilfuld hingste, og havde en god dag. Vores to 1-års hingste var i byen for første gang alene, så de var ikke helt trygge ved situationen, men fik lært noget. Bedst gik det for Gribsvads Jimmy Jo, der blev nr. 2 i sin klasse, og dermed fik adgang til junior finalen.

Crossfields Demonstrator fik lige knap vist hvad han kunne, og endte på en 8. plads i samme klasse.

Gribsvads Gigo Jo var noget mere klar, og vandt sin klasse, og fik adgang til senior finalen.

Men helt i topform var Shamrock Micro Cleveland, der startede med at vinde sin klasse, fik guld i senior championatet, og endte med at gå hele vejen og snuppede titlen som Best-In-Show - og som tillægsgevinst blev han også udnævnt til at have dagens bedste trav.

Tak til Zanne for billedet.

Endnu en gang et flot show med mange gode ponyer - og igen lige koldt nok....

 

Januar

 

Så er de første føl kommet, og igen i år er det sec. A der lægger ud. Gribsvads Sipsy har fået et hoppeføl og Gribsvads Flora et fint hingsteføl, begge et par gode kraftige afkom efter Shamrock Micro Cleveland.

***

Et nyt år er skudt i gang, og også i år venter vi spændt på føllene, som igen hos sec. A er efter Shamrock Micro Cleveland. Og så kommer de første føl efter Popsters General Jack (sec. C) - det bliver ekstra spændende at se, hvad han kan bidrage med.

Og selvfølgelig glæder vi os til årets store begivenhed - Internationalt Show på dansk grund! Vi varmer op ved at deltage ved så mange udstillinger som muligt hele foråret/sommeren, og ser frem til, at vi alle vil gøre vort bedste for at løfte i flok og gøre det til en uforglemmelig oplevelse.

 
 

Arkiv 2014

Arkiv 2013

Arkiv 2012

Arkiv 2011

Arkiv 2010

Arkiv 2009

Arkiv 2008

Arkiv 2007

Arkiv 2006